Το Green Key είναι το κορυφαίο Οικολογικό Σήμα παγκοσμίως για ξενοδοχεία, ξενώνες, χώρους κατασκήνωσης, εστιατόρια και συνεδριακά κέντρα, με παρουσία σε 65 χώρες.

Το Οικολογικό Σήμα Ποιότητας Green Key απονέμεται κάθε χρόνο σε τουριστικές επιχειρήσεις που υιοθετούν ιδιαίτερες περιβαλλοντικές και φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές, όπως:

  • η εφαρμογή περιβαλλοντικού σχεδιασμού,
  • η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πελατών αναφορικά με φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές,
  • η εκπαίδευση του προσωπικού σχετικά με περιβαλλοντικά ζητήματα και πρακτικές,
  • η χρήση «πράσινων» μεθόδων λειτουργίας ώστε να γίνεται αποτελεσματικότερη χρήση των ενεργειακών και υλικών πόρων, κ.α.

Το Green Key αποτελεί επίσης βαθμολογούμενο κριτήριο για τα ξενοδοχεία και την κατάταξη αυτών σε κατηγορίας αστέρων (ΦΕΚ 10 Β/216/2015).

Σχετικές Υπηρεσίες:

Ενδεικτικοί πελάτες:

ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

ELPACK Α.Ε.

ΕΥΡΩΧΡΩΜΑ Ε.Π.Ε.

DOCTUM ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ

Είπαν για εμάς:

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ - ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Η συνεργασία μας με την Αρίστη Συμβουλευτική ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2006. Μας μύησαν με υπομονή και μεθοδικότητα στο δρόμο για την ποιότητα και μας οδήγησαν με επιτυχία στην πιστοποίηση τον Οκτώβριο του 2007. Σήμερα, μετά από 8 χρόνια εποικοδομητικής συνεργασίας και μετά από την τρίτη επιτυχή πιστοποίηση, η συνεργασία μας συνεχίζεται, διότι εκτός από έναν πολύτιμο σύμβουλο, έχουμε δίπλα μας έναν αρωγό και φίλο σε κάθε δύσκολο βήμα. Εν κατακλείδι, η γνώση στα χέρια ευφυών ανθρώπων, γίνεται μοχλός ανάπτυξης και προόδου για τους ίδιους αλλά και τους συνεργάτες τους.

ΙΚΤΕΟ AUTODIAGNOSIS

Χριστόφορε, εγώ προσωπικά αλλά και το προσωπικό του ΚΤΕΟ μας νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε, πρώτα εσένα προσωπικά και την Αρίστη Συμβουλευτική για τις πραγματικά πολύτιμες, υπηρεσίες που μας έχεις προσφέρει καθώς και την άψογη συνεργασία μας έως σήμερα, αφού η επιχείρηση μας αποκόμισε σημαντικά οφέλη για την ορθή λειτουργία της.

Α' ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΡΕΤΑΪΙΟ

Εξαιρετική συνεργασία με την Αρίστη Συμβουλευτική σε όλα τα επίπεδα. Θα ήθελα να τονίσω τον καθοριστικό ρόλο της Αργυροπούλου Ολυμπίας, η οποία με την ιδιαίτερη ικανότητα που έχει στις διαπροσωπικές σχέσεις και με την εξαιρετική κατάρτιση στο αντικείμενο της συνέβαλε σημαντικά στην ολοκλήρωση αυτού του έργου.

ΕΚΠΑ - Εργαστήριο Ανοσολογίας, Τομέας Φυσιολογίας Ζώων και Ανθρώπου

Η ενημέρωση και οι οδηγίες από την εταιρία σας και ιδιαίτερα από τον μελετητή κ. Συνοδινό ήταν πληρέστατη. Μας βοήθησε σημαντικότατα στη σωστή ιεράρχηση των στόχων του εργαστηρίου μας, στη λεπτομερή ανάλυση των διαδικασιών που έπρεπε να ακολουθήσουμε, στην υλοποίηση του έργου πιστοποίησης και στην κατανόηση των υποχρεώσεων και καθηκόντων μας. Οι συνεργάτες μου και εγώ είχαμε άριστη συνεργασία με τον κ. Συνοδινό, ο οποίος με μεγάλη υπομονή, μας εκπαίδευσε, μας οργάνωσε, και μας καθοδήγησε σωστά, ώστε να ανταποκριθούμε στην επιθεώρηση και τελικά το εργαστήριο μας να πιστοποιηθεί επιτυχώς. Σας ευχαριστούμε θερμά.

EMELISSE HOTEL

Το να οργανώσεις το προσωπικό σου και να τηρείς επακριβώς γραπτές διαδικασίες του προτύπου ISO 22000:2005 είναι πολύ μεγαλύτερης δυσκολίας από την τήρηση ενός HACCP. Η Αρίστη Συμβουλευτική κατάφερε να μετατρέψει τη δυσκολία του προτύπου ISO 22000:2005 σε μία εύκολη διαδρομή τηρώντας με επαγγελματισμό το χρονοδιάγραμμα. Επίσης, κατανόησε τις ανάγκες μας και μέσα από ευγένεια και φιλικότητα μας οδήγησαν στην επιτυχή πιστοποίηση. Σας ευχαριστούμε πολύ.

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

Αγαπητέ κύριε Συνοδινέ, Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την πολύτιμη υποστήριξή σας στο έργο του Ινστιτούτου Μοριακής και Βιοϊατρικής Έρευνας (ΙΜΒΕ). Η Πιστοποίηση του ΙΜΒΕ στα πεδία «Ανάπτυξη και Παροχή Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών» & «Ανάπτυξη και Υλοποίηση Επιστημονικού Έργου» αποτελεί πολύ σημαντικό βήμα για την ποιοτική επίτευξη των στόχων του ΙΜΒΕ.