Με οδηγό την ποιότητα

Βελτιώνουμε την απόδοση και λειτουργία μιας υπάρχουσας επιχείρησης ή βοηθάμε μία νέα επιχείρηση να ξεκινήσει δυναμικά τη σταδιοδρομία της.

Με μεθοδικότητα, ευελιξία και μία σειρά στρατηγικών επιλογών & ενεργειών παρέχουμε αποτελεσματικότητα και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Η Αρίστη σε αριθμούς

Διαθέτουμε 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο με μεγάλη εξειδίκευση στο τομέα των διαχειριστικών συστημάτων.

Από το 2002 όλες οι υπηρεσίες παρέχονται πάντα με οδηγό την ποιότητα.

Πάνω από 2000 ικανοποιημένοι πελάτες και στους 52 νομούς της Ελλάδας και σε 20 χώρες του εξωτερικού.

Διαθέτουμε 17 άτομα, εκ των οποίων οι 10 μόνιμο προσωπικό, παρέχοντας εξειδικευμένη παροχή υπηρεσιών.

Πάνω από 30 τομείς δραστηριοποίησης στον τομέα των διαχειριστικών συστημάτων.

Πάνω από 1700 ολοκληρωμένα έργα σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας και εξέλιξης

2002
Ίδρυση εταιρίας τον Οκτώβριο του 2002.
2004
Συνεργασία με τη Ν.Ι.Θεοχαράκης για την πιστοποίηση του δικτύου Nissan σε όλη την Ελλάδα.
2008
Ανάπτυξη εξειδικευμένων υπηρεσιών στον τομέα ΙΚΤΕΟ / ΔΚΤΕΟ.
2011
Συνεργασία με τον IFSO για την πιστοποίηση Μονάδων Βαριατρικής σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή ως Κέντρων Αριστείας.
2014
Εδραίωση στο χώρο της Υγείας.
2016
Επέκταση συνεργασίας με τη Fresenius Kabi Hellas.
2018
Επέκταση δραστηριοτήτων στον τομέα Medical Devices.
2020
Επέκταση δραστηριοτήτων στην παροχή εξειδικευμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Σχόλια Πελατών

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ - ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Η συνεργασία μας με την Αρίστη Συμβουλευτική ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2006. Μας μύησαν με υπομονή και μεθοδικότητα στο δρόμο για την ποιότητα και μας οδήγησαν με επιτυχία στην πιστοποίηση τον Οκτώβριο του 2007. Σήμερα, μετά από 8 χρόνια εποικοδομητικής συνεργασίας και μετά από την τρίτη επιτυχή πιστοποίηση, η συνεργασία μας συνεχίζεται, διότι εκτός από έναν πολύτιμο σύμβουλο, έχουμε δίπλα μας έναν αρωγό και φίλο σε κάθε δύσκολο βήμα. Εν κατακλείδι, η γνώση στα χέρια ευφυών ανθρώπων, γίνεται μοχλός ανάπτυξης και προόδου για τους ίδιους αλλά και τους συνεργάτες τους.

ΙΚΤΕΟ AUTODIAGNOSIS

Χριστόφορε, εγώ προσωπικά αλλά και το προσωπικό του ΚΤΕΟ μας νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε, πρώτα εσένα προσωπικά και την Αρίστη Συμβουλευτική για τις πραγματικά πολύτιμες, υπηρεσίες που μας έχεις προσφέρει καθώς και την άψογη συνεργασία μας έως σήμερα, αφού η επιχείρηση μας αποκόμισε σημαντικά οφέλη για την ορθή λειτουργία της.

Α' ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΡΕΤΑΪΙΟ

Εξαιρετική συνεργασία με την Αρίστη Συμβουλευτική σε όλα τα επίπεδα. Θα ήθελα να τονίσω τον καθοριστικό ρόλο της Αργυροπούλου Ολυμπίας, η οποία με την ιδιαίτερη ικανότητα που έχει στις διαπροσωπικές σχέσεις και με την εξαιρετική κατάρτιση στο αντικείμενο της συνέβαλε σημαντικά στην ολοκλήρωση αυτού του έργου.

ΕΚΠΑ - Εργαστήριο Ανοσολογίας, Τομέας Φυσιολογίας Ζώων και Ανθρώπου

Η ενημέρωση και οι οδηγίες από την εταιρία σας και ιδιαίτερα από τον μελετητή κ. Συνοδινό ήταν πληρέστατη. Μας βοήθησε σημαντικότατα στη σωστή ιεράρχηση των στόχων του εργαστηρίου μας, στη λεπτομερή ανάλυση των διαδικασιών που έπρεπε να ακολουθήσουμε, στην υλοποίηση του έργου πιστοποίησης και στην κατανόηση των υποχρεώσεων και καθηκόντων μας. Οι συνεργάτες μου και εγώ είχαμε άριστη συνεργασία με τον κ. Συνοδινό, ο οποίος με μεγάλη υπομονή, μας εκπαίδευσε, μας οργάνωσε, και μας καθοδήγησε σωστά, ώστε να ανταποκριθούμε στην επιθεώρηση και τελικά το εργαστήριο μας να πιστοποιηθεί επιτυχώς. Σας ευχαριστούμε θερμά.

EMELISSE HOTEL

Το να οργανώσεις το προσωπικό σου και να τηρείς επακριβώς γραπτές διαδικασίες του προτύπου ISO 22000:2005 είναι πολύ μεγαλύτερης δυσκολίας από την τήρηση ενός HACCP. Η Αρίστη Συμβουλευτική κατάφερε να μετατρέψει τη δυσκολία του προτύπου ISO 22000:2005 σε μία εύκολη διαδρομή τηρώντας με επαγγελματισμό το χρονοδιάγραμμα. Επίσης, κατανόησε τις ανάγκες μας και μέσα από ευγένεια και φιλικότητα μας οδήγησαν στην επιτυχή πιστοποίηση. Σας ευχαριστούμε πολύ.

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

Αγαπητέ κύριε Συνοδινέ, Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την πολύτιμη υποστήριξή σας στο έργο του Ινστιτούτου Μοριακής και Βιοϊατρικής Έρευνας (ΙΜΒΕ). Η Πιστοποίηση του ΙΜΒΕ στα πεδία «Ανάπτυξη και Παροχή Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών» & «Ανάπτυξη και Υλοποίηση Επιστημονικού Έργου» αποτελεί πολύ σημαντικό βήμα για την ποιοτική επίτευξη των στόχων του ΙΜΒΕ.